Hepimizin yaşam alanını daralttığı bu dönemde, değer katan bilgi akışı ve paylaşım belki de hayatımızdaki en önemli unsurlardan biri oldu, yaşam alanlarımız daraldı ve fakat etkileşimimiz gün geçtikçe artmaya, büyümeye devam ediyor. Öyle ki her birimiz önce kendimizin sonra çevremizdekilerin iyiliği adına üretiyor, paylaşımlarımızın bizleri üst bilince çıkarabilmesine ve iyiye götürmesine özen gösteriyoruz.

Bizler de Joint Idea’nın eğitim platformu
Life Works Labs’e değer katan eğitmen kabilesi Love Mafia olarak sizlere bu anlamlandırma sürecinde alan açmak istedik. Kendimize ve yaşama dönüp bakarken belki de yolunuza ışık tutacak araçları ve yaklaşımları sizlere ulaştırmak istedik ve güzel niyetlerle yola çıkarak sizlere daha anlamlı dokunabilmek, sizlerle kaliteli zamanlar geçirebilmek amacıyla ilk Love Mafia dijital platformumuzu kurduk.

Platformumuzda insan algoritmasıyla büyüyüp gelişen ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi görev edinen eğitmen kabilemiz
Love Mafia, sizlerle daimi bir etkileşim halinde olurken, sizler için online eğitimler/çemberler/buluşmalar düzenleyecek. Hepimiz için yorucu, belki korkutucu fakat insanlığımızı oldukça anlamlı bir dönüşüme sürükleyen bu süreçte içeriklerimizi sizlere ücretsiz sunma kararı aldık.

Tüm bu online içeriklerimizden faydalanmak ve bu süreçte tüm insanlığa fayda sağlamak adına bizimle bir araya gelmek için tek yapmanız gereken platformumuza kayıt olmak. Hepinizi bekliyoruz!