• Joint Idea (map)
  • Joint Idea Kanyon Büyükdere Caddesi, No: 185, Levent Kanyon AVM, Teras Katı ŞİŞLİ / İstanbul
  • İstanbul
  • Turkey

Değişimin, dönüşümün ve belirsizliğin norm olduğu iş dünyasında, etrafında olanı çabuk kavrayıp, etkin aksiyon alan liderlere,  “Agile Leadership"e ihtiyaç var. Birey bunu ancak  kendi kişisel  gücünü hissederek ve yere sağlam basarak gerçekleştirebilir. Bununla birlikte şirketi ve içinde yer aldığı eko-sistemi etkin yönetebilmek üzere sistemlerin ihtiyacına  göre esneyebilmeye ve  kendini geliştirmeye hazır olması gerekir. 

Birey kendi liderliğine şekil verirken gücünü kendi omurgasından, yani iç kaynaklarından alır. Bir yandan bir ağaç gibi yere sağlam basıp köklerini toprakta yürütmesi, diğer yandan bir bambu gibi esnemesi gerekir. Bu hareketli duruşu sürdürebilmesi, ancak kendi "bireysel liderliğine" odaklanmasıyla mümkün olur.  Bunun için ilk önce kendi Özgün Varoluşunun sesine kulak vermesi; içine dönmesi gerekir. Ancak bu derinlikten dış dünyaya yanıt verdiğinde; spontan, çevik ve yaratıcı çözümler sunması mümkün olur.

“Agile Leadership” her birey için farklıdır. Sizin bugüne kadar ortaya koyduğunuz Agile Leadership duruşunuzun ne olduğunu ve neye evrileceğini keşfetmek için Vivi Soryano ile bir farkındalık yolculuğuna davet ediyoruz. 

Biletler Biletix’te

"Sanat Terapisi", "Core Energetics/Beden Psikoterapisi" ve "Geştalt Terapisi" yöntemleri kullanılarak tasarlanmış, 3 saatlik deneyimsel atölye çalışmasında; katılımcılar  “kendini var eden gelecek”in hayalini kuracaklar. Böylece kendi özlerinde taşıdıkları cesaret, heyecan ve yaratıcılıkları ile temas kuracak ve "Özgün Varoluşları”'nı deneyimleyecekler.  Konfor alanından çıkıp, sınırları zorlamak üzere atılması gereken kendilerine özel ilk adımları belirleyecekler.  Bu atölye çalışması sonunda  "şartların oluşması için beklemek" yerine proaktif, sezgisel, çevik ve kendine güveni yüksek aksiyonlar almaya yönelebilecekler. 

Etkinlik konseptine daha iyi hakim olmak için Vivi Soryano’nun yazdığı blog yazısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Genç Çocuğunuzu Kendisini Var Eden Geleceğe Hazırlayın

Vivi Soryano kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun oldu. Lesley Üniversitesinde Psikoloji Master’ı yaptı. Kariyerine Core Energetics, Gestalt Terapi, Sanat Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Grup Terapisi ve Koçluğu eğitimleri ile devam etti. 

İş hayatına kariyer koçluğu yaparak başladı. Bugüne kadar 5000’in üzerinde danışanının içsel motivasyonlarını harekete geçirmeye yardımcı oldu. Kendine ait olan kariyer danışmanlığı metodolojisini teknoloji ile birleştirerek insparkus.com’u kurdu. 

Soryano, iki sene önce geliştirdiği "Cultivating Presence" sistematiği ile gerçekleştirdiği birysel ve grup seanslarında; bireyin özgün doğasında var olan kaynakları harekete geçirmeye, kısıtlayıcı savunma mekanizmalarının ve davranış paternlerinin çözümlenmesine, yaşam enerjisinin ve stres toleransının (resilience) artmasına destek olmaktadır.