• Joint Idea (map)
  • Joint Idea Kanyon Büyükdere Caddesi, No: 185, Levent Kanyon AVM, Teras Katı ŞİŞLİ / İstanbul
  • İstanbul
  • Turkey

Dünyada Business Networking olarak anılan "iş ağı kurma, geliştirme, koruma" konularında, zamanında hareket etmek büyük önem taşıyor. 

B2H (Business to Human) modelinin her geçen gün daha fazla benimsendiği günümüz iş dünyasında, networking süreçlerinin gerek şirket içinde gerek yeni girişimlerde gerekse de kişisel marka için etkin bir şekilde yönetilmesi, iş hayatında ve sosyal hayatta sihirli gelişmelere sebep oluyor.

Hangi alanda ya da hangi sektörde faaliyet gösterdiğinizden bağımsız olarak, sizin için networkingin gücüne ihtiyaç duyacağınız günler gelecek ve hatta belki çoktan geldi bile.

Program, her günün ayrı ve eşsiz fırsatlar sunduğunu fark ettirmeyi vaat ediyor.

Biletler Biletix’te!

Erdal Uzunoğlu Hakkında

Bağlantılarına İlişkilerinin Gücü ile Fayda Sağlayan bir Networker

Saint Benoit Fransız Lisesi ve İ.Ü. İşletme Fakültesi’ni tamamladıktan sonra Türkiye’de başlayan satış hayatı, 3 yılı İspanya’da yerleşik olmak üzere Afrika, Avrupa ve CIS ülkelerinde devam etti. 

Markası New Business Sales Development ile çeşitli firmaların ürünlerini, pazar penetrasyon haritaları ile hedef ülke ve hedef müşterilerle buluşturdu.

Kurucusu olduğu Guns of Marketing firmasında 2005 yılından bu yana stratejik iletişim, satış geliştirme, pazarlama ve özel yazılım çözümleri konularında çalışıyor.

Business Networking konusunda eğitimler veriyor. Dünyada bir ilki gerçekleştirerek Zifiri Karanlıkta Speed Networking organizasyonları yapmaya başladı.

“Herkesin Bir Yolu Var” sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

İtalya’da bulunan uluslararası bir ekipte profesyonel tiyatro oyunculuğu yapıyor, kısa filmlerde oynuyor, çocuklara masallar okuyor, dansı ile varoluyor, insanların hikayelerini dinlemeyi ve hayatlarına dokunmayı seviyor.