• Joint Idea (map)
  • Joint İdea Arnavutköy Arnavutköy Mahallesi, Takkeci Sk. No: 3-5 ARNAVUTKÖY/BEŞİKTAŞ / İstanbul
  • Istanbul
  • Turkey

"Serinin ikinci ayağında; Elementlerin gücüyle dengede olmayı araştırıyoruz.

Evrende her şeyin onlardan oluştuğu söylenir... Ateş, Toprak, Hava, Su. Bu workshop’ta doğum haritamızda güçlü ve eksik elementleri keşfederek yaşamda nerelerde dengelenmeye ihtiyacın olduğunu keşfedeceğiz.  Güçlü olan elementlerden yaşamın hangi alanlarında daha fazla yararlanabileceğinin ve içindeki cevheri ortaya çıkararak nasıl dengeleneceğini araştıracaksın. 

Sen de;
Dengenin 4 kalkanı: Elementleri anlıyorum ve deneyimliyorum
Yaşam Çarkı ile denge analizim
Seçimlerimle yaşamımın kontrolünü ele almak istiyorsan 8 kişi ile sınırlı koltuklardan birini kap!
Leonardo Da Vinci’nin söylediği gibi ‘Kişinin kendi üzerindeki hükümranlığından daha büyük bir hükümranlık yoktur.’

Zeynep Yetkin Yılmaz Kimdir? 
Neşe dolu rengarenk şapkalarım arasında Uluslarası Koçluk Federasyonu Akreditasyonlu Profesyonel koçluk (ACC), fasilitasyon, eğitim tasarımcılığı, ebeveyn koçluğu, doğum haritası yorumculuğu, annelik ve en önemlisi de ömür boyu öğrenme ön sıralarda. 

İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden mezun olduğumda tek hayalim Garanti Bankası’nda Yönetici Adayı olmaktı. Hayaller konusunda nettim ama kategoriler farklıydı o dönemde. Yıllar içinde satış ekipleri ve global firmalara projeler geliştirmenin yoğunluğunda MBA’i burslu olarak tamamlamaktan geri kalmadım. Finans sektöründeki son durağım kurumsal bankacılık yönetimi iken anlam arayışı hat safhaya ulaştı ve nasılsa değişimin gözlemcisi olmaktansa cesaretli iç sesimi yanıma aldım. Yaşamsal kararlar alırken çocukluk aşkım olan astrolojinin bilgeliğinden her zaman yararlandığımı söylemeliyim.  

Merceğimi değiştirmenin ilk hediyesi koçluk almak oldu. Koçluğun yaşamımda yarattığı etkiyi yaşam amacımla birleştirdiğimde bireylerin, ailelerin ve takımların dönüşümüne aracılık etmenin beni son derece heyecanlandırdığını fartk ettim. Coaches Training Institute’taki ilk günüme hayalimin koçlukla gökyüzünün bilgeliğini birleştirmek olduğunu söylediğime herkesin ağzı açık kalsa dabana oldukça toleranslı davrandılar. Kararlı olarak bu yolda yürüdükçe profesyonel koçluk eğitimlerine paralel astroloji eğitimi aldım ve Carl Gustav Jung gibi danışanlarımı yıldızından tanıyarak koçlukta fark yaratmak için güçlü bir araca sahip oldum.

Bireylerin, ailelerin ve kurumların yaşam amaçlarını gerçekleştirmeleri ve içlerindeki en iyiye ulaşmaları için farkındalık, esenlik ve içsel dönüşüme yönelik eğitimler sunmak amacıyla yol arkadaşım Deniz’le Limitsiz Koçluk’u kurduğumda ikinci bahar başlamıştı! 

Öğrenmeye ve keşfe dair tutkumu takip ederken Organizasyonel Takım ve Sistem Koçluğu’ndan (ORSC) Pozitif Psikolojiye, Kalp Yolu’ndan Parentology’e, Mindfulness’dan doğum haritalarını deşifre etmeye kadar pek çok farklı öğretiyle buluşturdum.

Kızlarım Derin ve Deniz’i daha iyi anlayabilmek için öğrendiğim doğum haritalarını anne babaların güçlenmeleri ve çocuklarına dair analitik kararlar alabilmelerine yönelik kullanmaları için haritalarının bilgeliğini Çocuğunu Yıldızından Tanı programına taşıdım.   
Özdeğerlerim arasında dönüşüm, özgürlük, fark yaratmak ve samimiyetin önde geldiği bugünlerde kızlarım Derin ve Deniz’le çıktığım yolculukta farkındalık ve içsel dönüşümü özümde deneyimlerken kendime koyduğum limitlerini zorlayıp, hayalimin peşinden gitme cesaretini gösterirken hepimizin şükürle ve umutla yaşadığı bir dünya hayal ediyorum. 

Koçlukla Astrolojiyi nasıl birleştiriyorum? 
‘Bilgelerin ayak izlerini takip etmeye çalışma onların peşinden gittiği şeyi takip et’ der Japon Haiku şairi. 

Koçlukla, kişisel potansiyelinizi ortaya çıkarırken farkındalığınızı artırmanızı, kendinizi anlarken ve yaşama dair farklı bakış açıları kazanmanızı sağlıyorum. Doğum haritalarını ruhumuzun derinlikleri ve duygularımızı keşfetmek için kullandığımız binlerce yıllık bilgeliğe ulaşıyorum. Koçluk ve Astrolojiyi birleştirerek simya yaratmayı kendime yol olarak seçtim. Böylece keşif dolu bir yolculukla geleceğinize farklı bir pencere açarak hayallerinizin kahramanı olabilir, yolunuzda kararlılıkla ilerleyebilirsiniz.

www.zeynepyetkinyilmaz.com


Önemli NOT: 
“Doğum Bilgilerin Çok Önemli: Atölyeden önce Doğum haritanızı hazırlayabilmem için zeynep@limitsizkocluk.com’a mail  veya 0532 677 78 05’e whatsapp mesajında Doğum bilgilerinizi paylaşın.

Gerekli 4 bilgi: İsim, Doğum Tarihi, Doğum Saati & Doğum yeri 
8 Kişilik Kontenjan var. Interaktivite & farkındalığınızın derinliği için gerekli”

Etkinlik tarihi ve saati: 17 Nisan Çarşamba / 11.00-13.30
Etkinlik kapasitesi: 8 Kişi

Biletler Biletix’te!