Daha önce hiçkimsenin görmediği görüntülerle, Dünya'ca ünlü İş ve Yaşam Stratejisti Tony Robbins'in mucizevi dönüşümler yaşattığı "Date with Destiny" (Kaderinle Randevu) etkinliğinde neler yaşandığını izlemeye hazırlanın!

Tony'nin katılımcılarla yaptığı bire bir çalışmalarda saf güç ve katıksız duyguya tanık olun.

Oprah'ın "Master Class" serisinin yanı sıra "Paradise Lost"un da yapımcısı olan Joe Berlinger'in çektiği bu belgeseli gelin birlikte, Türkçe altyazılı izleyelim.

BONUS! - Tony Robbins Türkiye lideri Yeliz Rüzgâr ile sohbet & Tony Robbins çalışmaları hakkında bilgi edinin.

Belgeselin konusunu oluşturan "Date with Destiny - Kaderinle Randevu" eğitimine katıldıktan sonra yaşamını tamamen dönüştüren 

Bütünsel Yaşam Koçu Yeliz Rüzgar,
- Hem birinci ağızdan bu benzersiz etkinliği anlatacak
- Hem de gösterim sonrası sorularınızı cevaplayacak

 

Yeliz Rüzgar

İzmir doğumlu ve uluslararası tanınırlığı olan Yeliz Rüzgar, Holistik Yaşam Uzmanı ve Enerji Terapistidir.

Yeliz, UCLA ve North Carolina Üniversitelerinde psikolojik araştırmalarda da kullanılan AuraVS isimli bio-feedback aracılığı ile yaptığı okumalar ile Dünya çapında binlerce kişinin yaşamlarını dönüştürmeleri, ilişkilerini geliştirmeleri ve yaşam amaçlarına bağlanmalarına yardım etti. Yeliz, 13 yaşında ilk ilgi duymaya başladığı bilim ve ruhsal alanların birleştiği konular üzerine, Dünya çapında tanınan Dr. Bernie Siegel, Dr. Bruce Lipton, Dr. David Katz, EFT tekniğini bulan Dr. Craig, NLP tekniğinin kurucu Dr. Richard Bandler, NLP ‘de ‘Time Line – Zaman Çizgisi’ tekniğinin yaratıcısı Tad James gibi isimler ile birlikte kongre ve festivallerde konuk konuşmacı olmuş, ‘Holistik Yaşam’ ile ilgili sunumlar yapmıştır.

Halen Sedona Üniversitesinde bu alanda Phd. çalışmalarına devam etmektedir. Yeliz Los Angeles ve İstanbul ‘da yaşamaktadır. Yeliz’in hayat mottosu:

‘İmkansız diye bir şey yoktur, İste, planla, harekete geç, inan ve sabırlı ol.’

 

Tony Robbins 

He is the author of six internationally bestselling books, including most recently New York Times #1 bestsellers UNSHAKEABLE: Your Financial Freedom Playbook and MONEY: Master the Game. Robbins has empowered more than 50 million people from 100 countries through his audio, video and life training programs. He created the #1 personal and professional development program of all time, and more than 4 million people have attended his live seminars.

Tony Robbins is a founder or partner in more than thirty companies in various industries, ranging from technology (virtual reality) and sports (Major League Soccer) to events and hospitality, including the #1 rated resort & spa in the Fijian islands. These companies have combined annual sales of $5 billion.