• Joint Idea (map)
  • Joint Idea Kanyon Büyükdere Caddesi, No: 185, Levent Kanyon AVM, Teras Katı ŞİŞLİ / İstanbul
  • İstanbul
  • Turkey

TripAdvisor eski üst düzey yöneticilerinden Hotel, Restoran, Kafe, Bar, Pastane işletmelerine özel 5 yıldız müşteri yorumu edinme eğitimi Levent’te Kanyon - Joint Idea’da sunulacak. Her bilet alan için +1 misafir ücretsiz olacak.

Etkinliğe katılan tüm işletmelere 500 TL değerindeki “Online İtibar Değerlendirme Raporu” müteakip ücretsiz olarak verilecektir.

Kimler ve Neden Katılmalı?

Hotel, restoran, kafe, bar veya pastane işletmelerine özel bir eğitimdir. Büyük, orta veya küçük ölçek fark etmeksizin işletme sahipleri veya yöneticilerinin TripAdvisor, Foursquare, Google, Yelp, Zomato, Facebook, Instagram vb. yorum paylaşılan, puanlama verilen platformlardaki online itibarlarında mevcut durumlarını koruma, geliştirme ve sürdürülebilir kılmak için katılmaları önerilmektedir.

Eğitimi Kim Sunuyor?

Uygulamalı workshop, TripAdvisor eski üst düzey yöneticileri Sans Naha ve Yaz Yazıcıoğlu tarafından sunulmaktadır. İngilizce ve Türkçe olarak sunulmaktadır.

Eğitim Ne Zaman ve Süresi Nedir?

Eğitim 17 ve 18 Mart tarihlerinde iki farklı gün seçeneği ile sunulmaktadır. Seçilen gün sabah 10:00 veya öğleden sonra 16:00 workshop seanslarından biri tercih edilebilmektedir. Uygulamalı workshop’un toplam süresi 5 saattir.

Eğitim Hedefi ve İçeriği Nedir?

Eğitimin hedefi hotel, restoran, kafe, bar veya pastane işletmelerine ait online marka görünümlerinin geliştirilmesi, müşteri algısına etki eden yorumların olumlu olmasısının sağlanması için dünya genelinde onbinlerce başarılı işletme tarafından kullanılan tekniklerin uygulamalı olarak sunumudur.

Eğitim İçeriği:

● Yeni sezona hazırlanma
● Bölge ve kategori indeksinde ilk 100'e girme yolları
● 5 yıldız yorum alma yöntemleri
● Kötü yorum alınmasına karşı yöntemler
● Fotoğraflı yorumlarda sayısal artış sağlama
● Yorum cevaplama ve yorumla çapraz pazarlama ile ciro artışı nasıl sağlanır?


Eğitim Metodu Nedir?

Online İtibar Yönetimi Workshop iki bölümden oluşmaktadır. İlk olarak TripAdvisor, Foursquare, Google İşletmem ve Harita gibi yorum platformlarındaki işletme sunumu ve müşteri yorumlarının ticari etkileri ve online işletme/marka itibarının çerçevesi sunulmaktadır.

İkinci bölümde ise tüketici davranışsal psikolojisi temelinde her işletme tarafından kolaylıkla uygulanabilir ve dünya genelinde başarılı onbinlerce işletme tarafından gerçekleştirilen müşteri memnuniyeti sağlama teknikleri sayesinde olumlu yorumlarla neticelenecek deneyim yaşatma konusunda uygulamalı eğitim verilmektedir. Bu eğitim, hizmet sektörü operasyon pratikleri konusunda uzman Yaz Yazıcıoğlu tarafından müşterinin rezervasyon veya işletmeyi ziyaretiyle başlayıp; ayrılmasına kadarki süreçte karşılama, masa seçimi, sipariş alma, servis, hesap aşamalarındaki her anı içeren bir uygulamalı eğitimdir.

Eğitim sırasında katılımcıların cep telefonlarından girdikleri bir adres üzerinden anonim kimlikle cevapladıkları sorularla eğitimin interaktif olması sağlanıp, sonuçlar gerçek zamanlı olarak yansı aracılığıyla katılımcılarla paylaşılmaktadır. Bu metod ile katılımcıların eğitim sonrasında işletmelerindeki uygulamada hasıl olabilecek noksanlar eğitim esnasındaki detaylandırma veya tekrar ile azami fayda sağlanmasına olanak tanımaktadır.

Not: Eğitime lütfen tam şarjlı telefon ile katılım sağlayınız. Ücretsiz “Online İtibar Yönetimi” raporunu eğitim öncesinde edinmek için lütfen www.paxadvisor.com/iletisim satfasındaki formu kullanınız.

*Etkinliğin ilk oturumu 10.00-15.00 saatleri arasında, ikinci oturum ise 16.00-21.00 arasında gerçekleşecektir.

*Etkinlik ücretine yanınızda getireceğiniz +1’iniz dahildir.

Biletler Biletix’te!