• Joint Idea Kanyon (map)
  • Büyükdere Caddesi, No: 185, Levent Kanyon AVM,
  • Teras Katı ŞİŞLİ / İstanbul
  • Turkey

Hayatın her alanında kendimizi sunum şeklimiz ve kendi olduğumuz kişi ne kadar birbirine yakınsa, o kadar kaliteli bir yaşam yaşıyoruz. Tenkap’ın kurucusu Yunus Sezener’in gerçekleştireceği eğlenceli atölye çalışmasında interaktif süreçlerle, başkaları üzerinde yarattığımız ilk izlenimimizi sorgulayacağız.

Biletler Biletix’te!

Yunus Sezener
Üsküdar Amerikan Lisesi ve Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Yunus Sezener, Avukat olarak üç sene boyunca çalıştıktan sonra sonra Almanya’da hukuk ve MBA yüksek lisansını bir arada tamamlamıştır.

Türkiye’ye döndükten sonra, iki sene Headhunting ve bir sene Yönetim Danışmanlığı tecrübelerinin ardından, 2014 yılının Temmuz ayında Matchmaking hizmeti veren Tenkap firmasını kurmuştur.

Yönetim Danışmanlığı şirketinde Müşteri Yöneticisi olarak çalışırken, Carl Gustav Jung’un çalışmalarını temel alan Insights Discovery Davranış Modelleri Envanterine akredite olmuştur. Aynı zamanda ICF onaylı Flow Coaching International okulundan koçluk akreditasyonu vardır ve ilişki koçluğu yapmaktadır. Bunun yanında International Association of Proffessions Carreer College’dan Matchmaker sertifikası vardır.

İnsanların hayatlarında dönüştürmek istedikleri her alanda atılım sağlamaları için varolan Outlook-Essence-Summit seminerlerinde gönüllü olarak asistanlık ve simultane tercüme yapmaktadır. Yunus Sezener evli ve bir kız çocuğu babasıdır.