• Joint Idea Kanyon (map)

Sizde Kanyon’da teras katında bulunan Joint Idea’yı merak etmiyor musunuz? Joint Idea’nın kurucuları Eda Çarmıklı ve Markus Lehto Ekim ayı Love Mafia sohbetimizde Lila Duygu Öğüt’ü Holistik Bakış’ı konuşmak üzerine ağırlıyor.

Bugünün dünyası, kendi iç ve dış bütünselliğini yaşayan insanın dünyası. Bu bütünsellik yakalandığında hayatımızda problem diye gördüğümüz herşeyin içindeki güzeli, iyiyi, “biz"i büyütüp geliştirebileni görüyoruz. Ve fakat, ülke, bölge, kıta ayırmaksızın insanlığın büyük bir kısmı kendisine sabit noktadan bakarak, tanımlanmış kalıpların içinde sıkışarak, yaşamın lezzetini unuttuğu hayatlar yaşamakta.

Bu sohbette, Lila Duygu Öğüt holistik yaşama, bütünselliğe, esnek bir yerden, çok yönden bakmanın yollarına değinip, kadim tekniklerle holistik bakışı yakalamanın odak noktalarını paylaşacak. Kısa ama güçlü bir deneyimle tamamlanacak bu keyifli buluşmayı kaçırmayın.

Kayıt olmak için tıklayınız!

Lila Duygu Öğüt Hakkında:

Lila Duygu, uzun yıllar yatırım, denetim, insan kaynakları konularında finans sektöründe devam ettirdiği görevleriyle birlikte, birçok farkındalık, enerji tıbbı alanında eğitimlere katılıp, bu yönde çalışmalarını eş zamanlı yürüttü. 2007 yılında yüksek bilincin dönüşüm kapılarını açan Oneness Deeksha ile tanıştı. 2013’de Oneness Üniversitesi’nin Türkiye’deki ilk eğitmenlerinden birisi oldu ve Adler Koçluk okulundan profesyonel koçluğa yönelik eğitimlerini tamamladı. Hindistan merkezli Oneness Üniversitesi’nde, iç yolculuğunu derinleştirmek ve “kendini arayanları” bu güzel fenomenle tanıştırmak için uzun süreli birçok dönüşüm programına katıldı, grup liderliği ve çevirmenlik yaptı.

Kurumsal yaşamının içinde bir mistik olmanın keyifli anılarını ve deneyimini topladı. 2015 yılında yaşam amacının rüzgarına yelken açarak profesyonel yaşamını, Dönüşüm Danışmanlığı yönünde değiştirdi ve Leela Danışmanlık’ı kurdu.

Kurumlara verdiği “dengeli ve mutlu yaşam” danışmanlığı ve eğitimlerin yanısıra, hayatını kalıcı bir iyilik hali ile mutlu bir deneyime dönüştürmek, büyüyüp, gelişmek isteyen bireylere koç, dönüşüm danışmanı olarak rehberlik etmektedir.

* Love Mafia sohbetleri her ay Joint Idea’da düzenlenmektedir. Amacımız Love Mafia ekibimizdeki eğitmenleri sizlerle bir sohbet ortamında bir araya getirmek, hayatın onlara sunduğu araçları içinde yaşamakta olduğumuz belirsizlikte nasıl kullandıklarını bizlere paylaşmalarına imkan sağlamaktır. Bu sohbetler halka açık şekilde düzenlenmektir. Böylesine kıymetli bilgileri sizlere sohbet esnasından sunabilmemiz adına bağış sistemi ile sohbetlere katılabilirsiniz. Paylaşım ekonomisi kapsamında edindiğiniz bilgiler kapsamında kapıda bağışlarınız için bir kutu bulundurulacaktır. Daha güzel bir dünyayı beraber tasarlamak dileğiyle. Sevgiyle kalın.